Ga naar hoofdinhoud

Geweldig nieuws! Afgelopen zaterdag 8 juli organiseerden we Deltaplan De Vecht. Meer dan 100 mensen kwamen die dag in actie om geld in te zamelen voor het Deltaplan. Met elkaar haalden zij een bedrag op van ruim 50.000 euro!

Ondanks de tropische temperaturen verschenen naasten, nabestaanden en patiënten aan de start om te wandelen, fietsen of hard te lopen. Ook een team arts-onderzoekers deed mee: Nine de Graaf, Tess van Ramshorst, Charlotte Leseman, Gabriela Pilz da Cunha en Anne Gehrels. Zij stapten op de fiets voor een tocht van 150 kilometer!

 

Marc Besselink nam aan het einde van de dag de cheque in ontvangst namens het Deltaplan. Hij bedankte alle deelnemers en benadrukte het belang van onderzoek en de samenwerking binnen de DPCG-centra. Als voorbeeld noemde hij onder andere het PREOPANC-4 onderzoek. Extra bijzonder was dat Marc de cheque kreeg uitgereikt door een patiënt die op dit moment deelneemt aan het PREOPANC-4 onderzoek. Zij deed samen met haar gezin mee aan Deltaplan De Vecht.

 

Deelnemers waren enthousiast en zeer tevreden over de organisatie. Het event heeft potentie om verder uit te groeien. En daar gaan we voor!

Maar voordat het zover is, gaan we nu eerst aan de slag voor nóg zo’n geweldig event: Deltaplan Ameland op zaterdag 7 oktober!

 

Willen jullie het LinkedIn-bericht onder de aandacht brengen via jullie eigen kanalen. Doneren kan nog steeds!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7083472718284632064

Veel dank!

 

Back To Top