Ga naar hoofdinhoud

Zaterdag 29 oktober 2022 vindt de 2e editie van de Deltaplan Challenge Ameland plaats. Deze dag staat in het teken van uitdaging en verbinding. Patiënten, naasten, nabestaanden, artsen en onderzoekers. We strijden allemaal voor hetzelfde doel: een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker.

Van Dik Hout
Deze editie wordt extra speciaal: de band Van Dik Hout doet niet alleen mee aan de Challenge, ze geven ook een mooi optreden als afsluiting van deze bijzondere dag. In 2021 overleed de drummer van de band aan alvleesklierkanker. Van Dik Hout is een van de ambassadeurs van het Deltaplan Alvleesklierkanker.

Op naar de 200!
We hebben nu bijna 60 inschrijvingen. Een mooi begin, maar we streven naar 200! Mocht je niet kunnen deelnemen, deel dan het evenement binnen je netwerk en vraag of ze een donatie willen doen.

 Download hier de flyer

De opbrengst komt helemaal ten goede van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Op deze manier zetten we ons in om baanbrekend wetenschappelijk onderzoek te versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken én optimale kwaliteit van leven voor patiënten te realiseren.

Vergeet je niet in te schrijven! Dat kan hier

Back To Top