skip to Main Content

Op zaterdag 13 november organiseert Living With Hope (LWH) samen met de DPCG de lotgenotendag alvleesklierkanker (11.00 – 13.00 uur). Want ook dit jaar willen we lotgenoten, naasten en nabestaanden de gelegenheid bieden om informatie en ervaringen met elkaar te delen. Deze dag wordt gehouden met medewerking van prof. dr. Casper van Eijck, prof. dr. Joost Klaase, dr. Martijn Stommel, dr. Judith de Vos en dr. Gijs Patijn. Het thema van deze online bijeenkomst is samen sterker.

Meer informatie en het  programma inzien? Klik hier.

Breng uw patiënt op de hoogte van deze bijzondere dag door uw patiënt deze flyer te geven. De uitnodiging in de vorm van een flyer is onlangs samen met deze brief naar alle DPCG-centra gestuurd. Indien u deze alsnog wilt ontvangen verzoek ik u contact op te nemen per mail. Als u zelf een patiënt wilt uitnodigen kunt u gebruikmaken van deze voorbeeldbrief.

Registreren kan via deze link. Na aanmelding ontvangt men de inloggegevens voor de live stream.

De lotgenotendag is te volgen vanuit het atrium in het Radboudumc Experience Center in Nijmegen. Vanuit verschillende invalshoeken krijgt men informatie en kan men vragen stellen. Deelname is gratis. Bekijk hier het verslag van de lotgenotendag in 2020.

Back To Top